Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır, karpuz kabuğu denize düşer, kasımda aşk başkadır, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır derken mevsimler gelip geçiyor. Sıcaklar görüyoruz Adana misali, soğuklar yaşıyoruz Winterfell gibi. Peki, ya sen?

Sence hangisi daha romantik?

Hangisiyle minik bir gezi yapmak istersin?

Hangi çalışma şeklini daha çok seviyorsun?

Aşağıdaki şehirlerden birinde yaşaman gerekse?

Yeni bir işe girdin diyelim, ilk iş günün tahmini nasıl olur?

Hangi mevsim sana daha uygun?

  1. Sonucun: Sen tam bir yaz tutkunusun!

    Deniz, kum ve güneş. İşte senin olmazsa olmaz üç kelimen bunlar. Sen güneşi görmeden yaşayamayanlardansın. Ya Ankara’da deniz yok diyensin, Hipokrat yeminini çiğneyip güneş girmeyen eve bile girmeyen doktorsun. Kat kat kıyafetleri giyip börek gibi gezmek hiç sana göre değil

  2. Sonucun: Bize her mevsim uygun kardeş!

    Sen tam bir bukalemunsun. Yeri geldiğinde havlunu alıp en önde sahile koşuyorsun, yeri geliyor eline kartopu alıp en yakın arkadaşlarını hedef belliyorsun. Her sohbete direk dahil olmandan ve arkadaşların tarafından çok sevilmenden anlamalıydık bunu zaten. 

  3. Sonucun: Ooo aramızda kış tutkunları var galiba!

    Sen öyle sıcakta terlemeye falan gelemiyorsun. Tepemde güneş beni kavurmasın da gerekirse yağmur çamur olsun diyenlerdensin. Alırsın kahveni, çekersin üstüne pikeni, bir de dizi açtın mı demeyelim senin keyfine. Soğuk havaların aranan yüzüsün maşallah.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları