Kadınlar olarak özel günlere, tarihlere düşkünlüğümüz aşikâr. Ancak bu aşamada erkeklere hediye alırken bir takım zorluklar ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Çeşit kısıtlılığı sebebi ile hediye seçimi kadınlar için bir işkenceye dönüşebiliyor. Eğer sizde erkek arkadaşa yapılacak bir sürpriz hediye arıyor iseniz bu yazımız da size hediye fikirlerini derledik.

1.      Patlayan Aşk Kutusu

Image

İsterseniz evde isterseniz de sipariş vererek alacağınız buaşk kutusu ile sevgilinize tüm hislerinizi yansıtabilirsiniz. Oldukça güzelolan bu hediye içine mektupları, fotoğrafları ve anıları yerleştirebilirsiniz.Herkesten farklı bir hediye için tercih edilebilir.

 2.      Saat

Image

Son derece klasik bir hediye gibi dursa da aksesuarlısaatler tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra iç ekrana yahut kordona ikinizinbaş harfini yazdırmak son derece romantik bir seçenek olacaktır. Aynı zamandadilerseniz teknolojik saatlerden alarak klasik tarza bir yenilikgetirebilirsiniz.

3.      Kol düğmesi

Image

Şık davetlerde, özel günlerde bir takım elbise ile en güzelduran şeylerden birisi kol düğmesidir. Bu kol düğmesinin sizden bir hatıraolması da daha bir güzel olacaktır. Kol düğmelerine baş harflerinizi yazdırarakşık bir hediye alabilirsiniz. Değerli olmasını istiyor iseniz gümüş, altınyahut pırlanta taşlar ile şık bir kol düğmesi hediye edebilirsiniz.

 4.      Tespih

Image

Eğer tarzı bunu kaldırıyor ise, günlük olarak da tespihkullanıyor ise isimlerinizin yer aldığı şık bir tespih hediye edebilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları